Herkend u dit ook ,van die schilderklussen die in of om het huis maar blijven liggen ? Kozijnen die al wat kaal zijn ,dat het schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht ,dat plafond wat nodig gewit moet worden .

Voor een beetje schilderwerk deinst u vast niet terug,maar zodra het om een grote klus gaat roept u de hulp in van een proffesioneel schildersbedrijf .Daarvoor bent u bij C Feenstra Onderhoud aan het juiste adres .

Het schilderwerk aan uw huis is een inverstering in het behoud van uw woning . Afgezien dat het een genot is om naar te zien ...is uw huis een waardevol bezit dat ,mits goed onderhouden zijn waarde behoudt .En juist dat onderhoud is van groot belang .Weersinvloeden hebben een grote invloed op de kwaliteit van het  schilderwerk en alleen daarom verdient uw huis een vakman die met hart voor het schildersvak aan het werk gaat  .

Wij werken uitsluitend met verven / producten van zeer goede kwaliteit . Sommige verfsystemen zijn in prijs duurder maar zijn het zeker waard doordat de levensduur langer meegaat en u dus toch voordeliger  uit bent.


SCHOONMAKEN

Schoon is een relatief begrip: alleen echt schoon herkent iedereen. Om er voor te zorgen dat u en uw medewerkers tevreden zijn over het schoonmaken, is een krachtige schoonmaak organisatie nodig.

Lees verder..