Krachtig in schoonmaken

Schoon is een relatief begrip. Alleen echt schoon herkent iedereen. Daar is geen discussie over mogelijk. Om er voor te zorgen dat u en uw medewerkers echt tevreden zijn over het schoonmaken, is een krachtige schoonmaak organisatie nodig:  Wij houden niet van half werk, zijn professioneel en nemen het schoonmaak vak serieus.
Door jarenlange ervaring heeft wij alle kennis en know how in huis om uw schoonmaak-project tot een succes te maken. Dat betekent niet alleen hard werken en goed werk afleveren, maar ook de toepassing van de nieuwste schoonmaak technieken. Geen klus is ons te groot of te gek. Wij pakken alle projecten krachtig en verfrissend aan.
 

  Wij kunnen u o.a. aanbieden;

                                                    Telescopisch glasbewassing voor moeilijk bereikbare plaatsen                                      

                                                                  • Glasbewassing binnen en buiten 
                                                                  • Glasbewassing ten behoeve van bouwschoon opleveren
                                                                  • Reiniging , waxen van kunststof ,houtwerk ,goten ,daken 
                                                                  • Spinnenbestrijding
                                                                  • Oplevering nieuwbouw verbouw bedrijf ,particulier
                                                                  • Kantoor , kantine, bedrijven, portieken

                                                                  • Reiniging van uw zonnepanelen d.m.v tuckerpole systeem

  
Een van de diensten waar wij zeer bedreven in zijn, is de glasbewassing van uw bedrijfspand / woonhuis. Het contractueel vastleggen van uw wensen, is een waarborg dat het glaswerk van uw onroerend goed object in topconditie blijft.
Voor de glazen geveldelen aan de buitenzijde van bijvoorbeeld uw kantoor / bedrijfspand is het van essentieel belang, dat deze frequent en op een professionele wijze worden onderhouden. Het is uw “visitekaartje”, en presenteert uw organisatie. Tevens kunt u door het frequent laten uitvoeren van de glasbewassing besparen op het onderhoud van uw onroerend goed.

Het frequent laten wassen van het gevel en separatieglas aan de binnenzijde van bijvoorbeeld uw kantoor, draagt niet alleen bij aan de presentatie van uw organisatie, maar zeer zeker ook aan de productiviteit van uw medewerkers. Ziektekiemen zoals bacteriën kunnen zich nestelen in hoeken en randen van de omlijstingen. Dit wordt bij het frequent wassen van de ramen en afnemen van de omlijstingen voorkomen.

Door uw medemens worden schone ramen bewust of onbewust als zeer prettig ervaren. Door een heldere lichtval in uw gebouw / woning, zal u en of uw medewerkers als minder “binnen zitten” ervaren. Een schone werkplek / woning is een fijne werkplek / woning, waar glasbewassing zeer zeker deel van uit maakt. Schoon glas draagt in belangrijke mate bij aan de uitstraling en het imago van u en of uw organisatie.                                                              

                                                                                                  

 Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze organisatie. Kijk verder op de site of bel vandaag nog naar 0511 842404. Werken bij ons wordt pas een Succes als je van je werk iets wilt maken!

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..

SCHILDEREN

Voor een beetje schilderwerk deinst u vast niet terug, maar zodra het om een grote klus gaat, roept u de hulp in van een professioneel schildersbedrijf. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres

Lees verder..